Categoriën
Overzicht
Son Delux lamphouderSCHMIDT delux lamphouder voor SON etc. In zwart of zilver, lang of kortMeer info & bestellen
Spacers 1 inch zilverZilverkleurige spacer in 25.4mm (1 INCH) Meer info & bestellen
NITTO B801AA SSBNITTO XC handlebar aluminium anodized Heat treated. Width 730mm, Rise 48mm, 15° diameter 31.8-22.2mm, 395g Meer info & bestellen
Stelbare achterpad bout/moer/veerVoor de wat op leeftijd geraakte race of tour fiets. Een spanner of een bout met veer en stopper om ervoor te zorgen dat je achterwiel altijd recht zit als je het wiel goed in het pad trekt. 25mm schroefdraad op de bout. Meer info & bestellen
Nitto B135AAHet ontwerp lijkt op een conventionele drop, behalve dat de uiteinden van het vlakke stuur licht naar boven buigen, waardoor de bochten iets naar buiten staan en men bochten of drops kan pakken zonder de pols te draaien. In de jaren 40 en 50 ging de fietsmode in de richting van een stuur met Maes-patroon, maar de rando blijft een goede keuze voor lange ritten en slechte ondergrond. Gepolijste legering Klem Diameter 25,4mm Drop 120mm Reach 105mm Gewicht 300grMeer info & bestellen
ZadeltasbevestigingComplex, complex. Maar hij die ogen heeft om te zien die snappe. Dit setje is voor een zadeltas bevestiging te monteren aan tas en zadelrail. Meer info & bestellen
VulbusVulbus voor een stuurpen / stuur. Diverse matenMeer info & bestellen
VentieldopVoor franse ventielen, omdat ze zo lekker wild zijn van kleur. En soms helemaal bij je fiets passen. Meer info & bestellen
HONJO H-31C Hammered 700CAluminium gepolijst hammered, breed 45 mm, hoogte 20 mm voor 700x28-35C Bevestigingsset: 1 paar U-stangen 5mm 4 p -clips Maki (rol) 2 spatbordlipjes 2 spanstangen / spatbordstang-spatbordbevestingingenMeer info & bestellen
NITTO Craft-2Steel Cr-Mo staal chroom. Ambachtelijk stuk van NITTO. Klem diameter 25.4mm, Kolom diameter 22.2mmMeer info & bestellen
Velocity Blunt SSDe Blunt SS is de volgende evolutie van de lijn van Blunt mountain disc velgen. Speciaal ontworpen om de beste in zijn klasse te zijn voor cross country kan de SS worden gevonden op de racepodia, maar ook op de fiets op weg naar lange tochten. Licht genoeg om te winnen, sterk genoeg om lang mee te gaan. Kortere, dikkere zijwanden voor ongelooflijke duurzaamheid, zelfs in combinatie met tubeless banden met lage druk. I-haak maximaliseert de interne breedte voor optimale prestaties van de band. Geavanceerd spaakontwerp maakt zeer hoge spanning mogelijk (stevig!), terwijl het totale velggewicht laag blijft. Nauwkeurige velgdiameter en ontwerp van de velgrand zorgen voor betrouwbare tubeless prestaties. Specs RIM SIZE:27.5" WIDTH:30mm HEIGHT:20mm OPTIMAL TIRE WIDTH:45mm - 65mm TIRE INTERFACE:Clincher / Tubeless VALVE:Presta 32 - 40mm BEAD SEAT DIAMETER (BSD):584 EFFECTIVE RIM DIAMETER (ERD):559 WEIGHT:395gMeer info & bestellen
triple sealed bearingDat is het mooie aan de MKS allways, onder andere. Je kunt ze servicen. Nieuwe lagers erin en je kunt er weer tegenaan. 3 lagers, allenkey nr 8, dopsleutel 9, een kleine priem en voila, daar ga je. Meer info & bestellen