Categoriën
Overzicht
GB1015Kleine multifunctionele tas, inhoud ca. 1l. Kan worden bevestigd aan de bovenkant van een voor of achterrekje. Hij kan ook met speciale gespen aan het zadel worden bevestigd.Meer info & bestellen
GB1500Kleine zijtassen met veters, voorzien van handvat, te monteren aan de voor- of achterzijde. De vouwrand helpt de inhoud compacter te maken, dus vergeet niet de lading met de veters in te snoeren. Uitgerust met het Klick-Fix snelsluitsysteem Waterdicht en geimpregneerd behandeld katoenen canvas, lederen randen en verstevigingen. Prijs per paar.Meer info & bestellen
MKS sylvan GorditoDe naam Gordito komt van een Zuid-Amerikaanse Spaanse "term of endearment" die zich vertaalt naar mollig, maar wordt gebruikt als het woord lieveling. Het Gordito pedaal is groot en beminnelijk. Dit pedaal is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele rit, maar ook voor mensen met grote benen of schoenen. Net als bij de Sylvan touring is het tandprofiel van de kooiplaat gripvast, maar niet bijzonder agressief. ・Het grootste platform in de Sylvan serie, ongeveer 94 mm x 85 mm. Gebouwd rond ons bewezen en door gebruikers te onderhouden Cup & Cone lagersysteem. De opstapplaten zijn bevestigd met schroeven, die door de gebruiker vervangen kunnen worden als ze beschadigd zijn. ・Twee kleuren: Vat gepolijst zilver lichaam met geanodiseerde platen of Shot Blasted zwart lichaam met zwart geanodiseerde platen.Meer info & bestellen
MKS EZY adapter setMKS 'Ezy' tweede koppeling 9/16 "(paar) voor tweede fiets, reserveonderdelen, inclusief accessoires (borgringen + ringen)Meer info & bestellen
Pomp nokjesNokjes voor op je framebuis om de pomp handig te vervoeren. Voor de diameter van 27 tot 31mm. Meer info & bestellen
Brave stuurtas210D Ribstop nylon met TPU coating, bevestiging met stabiele Velcro-bandjes, grijs Waterdicht WP tot 5000 mm, extreem scheur- en slijtvast, met praktische rolsluiting op beide kanten, met waterdichte getapte naden. Door de rolsluiting kan het volume individueel worden aangepast. Voor het transport van grote dingen die niet te zwaar zijn maar wel goed comprimeerbaar en op een tocht worden gebruikt. Met trekkoord op de bovenkant voor de bevestiging van extra bagage. Eenvoudige bevestiging zonder gereedschap op het stuur 17 literMeer info & bestellen
Brave Framebag210D Ribstop nylon met TPU coating, bevestiging met 7 stabiele Velcro-bandjes, grijs Waterdicht WP tot 5000 mm, duurzaam, extreem scheur- en slijtvast, met afgedichte ritssluitingen, zeer goed geschikt voor belangrijke spullen die op een tocht nodig zijn. Groot hoofdvak met een afsluitbaar binnenvak. Optimale gewichtsverdeling door centrale montage in de driehoek van het fietsframe 2.2 literMeer info & bestellen
Brave Tankbag210D Ribstop nylon met TPU coating, bevestiging met Velcro-bandjes, grijs Waterdicht WP meer dan 5000mm, duurzaam, extreem scheur- en slijtvast, met afgedichte ritssluitingen, eenvoudige montage zonder gereedschap door 3 stabiele Velcrobandjes voor de bevestiging aan bovenbuis / stuurpen of aan de zadelpenMeer info & bestellen
GB372Omdat zwart zwart is, heeft Berthoud besloten enkele van hun "flagshipbikebags" in een volledig zwarte uitvoering te produceren. Zwart geverfd leer, zwarte synthetische bekleding. Zwart canvas. Kleine tassen met de bekende flappen , voorzien van handgrepen, te monteren aan de voor- of achterzijde. Door de vouwrand kan de inhoud worden samengedrukt, dus vergeet niet de lading zijdelings uit te balanceren. Lederen riem en veersluiting. Waterdicht en behandeld katoenen canvas, synthetische rand en zwartgeverfd volnerfleder verstevigingen. Zijtassen voor laag voorrek. Basisvolume 49l voor het paar. Meer info & bestellen
Soma Vitesse EX 700c De Soepele Vitesse EX is een snelle en lichte clincherband met een soepele behuizing. De superlichte behuizing vermindert niet alleen het rotatiegewicht, maar vermindert ook de rolweerstand en doet geweldig werk bij het egaliseren van de weg. Gemaakt in Japan door Panaracer. • Koolstofrubbersamenstelling voor veel kilometers en loopvlakpatroon voor alle wegen • Kevlar-hieldraad • Zwart loopvlak met skinwall • Gewicht: 33c(290g) Meer info & bestellen
TA bladbout Pro5visVoor triple's TA Specialties schroefset, specifiek voor montage van Pro 5 tussen- en binnentandwiel op Pro 5 buitenblad. Zakje met 6 aluminium schroeven M5x0.75x8.7L + 6 busjes M5x0.75x13L + 12 afstandhouders ø12x7.15x3.6 + 6 Onduflex sluitringen. Originele schroeven en bouten sinds 1947. voor dubbel: TA Specialties schroefset, specifiek voor montage van Pro 5 Schroeven binnen, op Pro 5 Schroeven buiten. Zakje met 6 aluminium schroeven M5x0.75x7L + 6 busjes M5x0.75x6L + 6 afstandhouders ø12x7.15x3.6 + 6 Onduflex onderlegringen. Meer info & bestellen
Geknoopte handschoenDe klassieke geknoopte handschoen, een icoon in de wielerwereld. Een must-have voor de retroliefhebber. En daarbij, het draagcomfort is heel prima. In diverse maten.Meer info & bestellen