Categoriën
Overzicht
SUNXcd BCD spiderMaak van je pro5vis of 50.4BCD crankset een 5 arm 110mm of 130mm. Meer info & bestellen
SUNxcd crankstelSUNxcd crankset. Voor een vintage look en maat. Dit is de standaard pro5vis uitvoering, 50.4 mm BCD. Die kan met de tandwielen van TA worden uitgerust. SunXCD heeft zelf ook een paar maten tandwielen. Als alternatief voor de Stronglight en TA specialties crankstellen... Er zit eventueel een spider bij zodat je van BCD naar 110 of 130 mm 5arm kan. Apart leverbaar. gewicht is 345gram. Meer info & bestellen
SON 28 12mm steekas schijf 6-gaatsvoor 12 mm steekas voor remschijven met robuuste 6-gaats bevestiging voor veel licht ook bij langzaam rijden ook voor oplaadtoepassingen met een opladerMeer info & bestellen
Tektro R540Racerem met een hoefafstand van 39-51mm, want daar gaat het toch vaak om. Verder is ie 'dualpivot", licht(er) (136gram) en in 2 kleurtjes.Meer info & bestellen
Tektro R559Racerem, maar dan met lange armen. Dual pivot, dus met 2 schanierpunten voor meer remkracht. Met een snelontspanning voor wanneer je dikkere banden hebt. Kortom, superhandig, vet goed. 55 - 73 mm (Long arms) 179 grams / wheel Meer info & bestellen
RX4.1 inverse remgreepDeze remgreep is vooral geschikt voor stalen sturen, omdat de diameter wat groter is dan die van de DiaCompe/VeloOrange inverser remgreep. System Caliper or Canti Brake Lever System Material Forged aluminum lever / Cast aluminum bracket Dimension Ø19.6-20.6 mm ID aero bars Weight 166 grams / pair zwart/zilver Brake Cable type 1.5-1.6 mmMeer info & bestellen
FL 750 RemgreepVoor de trommelrem, rollerbrake of cantilever... omnipotente remgreep van aluminium. 3 vingergreep. Voor een 22.2 diameter stuur. 117 grammetjes per setje. Meer info & bestellen
RL720 RemgreepRemgreep in de RL 72.. serie.Aluminium materiaal. Zwarte houder/zilver greepje De diameter is 24 Ø voor de RL720 RL720 = Ø 24mm RL721 = Ø 31.8 mm RL726 = Ø 26 mm Remkabel voor 1.5-1.6 mm.Meer info & bestellen
Tektro Cantilevers CR 720Klassieke cantilevers voor een moderne prijs. De cantilevers gaan per voor of achterkant. Dus voor een hele fiets, 2 sets nodig. 126gr per set. Meer info & bestellen
Manything CageDe titanium veeldingentransporteerfaciliteit op je fiets. 3 punts aansluiting en 2 20" voile straps.Meer info & bestellen
Ostrich Zadeltas S-2Ostrich, oftewel struisvogel. En canvas zadeltas op klassieke leest geschoeid. Te bevestigen aan de zadelloops en de zadelpen. Aanbevolen om de tas te ondersteunen met een dragertje. 280x240x140mm, 8.2L, 800g. Made in Japan.Meer info & bestellen
GB372Zijtassen voor een lowrider. Kan voor of achter. Basisvolume 49l voor het paar. Geheel met de hand gemaakt in Fleurville, Bourgondië. Model met grote capaciteit, voorzien van hengsel, Bij voorkeur voor zware en volumineuze voorwerpen kan de inhoud door het inzetstuk worden samengedrukt. Vergeet niet de lading zijdelings in evenwicht te brengen. Uitgerust met het Klick-Fix snelsluitsysteem. Waterdicht en behandeld katoenen canvas, lederen randen en verstevigingen. Meer info & bestellen