Categoriën
Overzicht
Saddle LoopsDeze handige, roestvrijstalen lussen met klemmen worden aan de rails van je zadel bevestigd, zodat je een zadeltas kunt gebruiken. Niet aanbevolen voor carbon rails. Prijs is per paar.Meer info & bestellen
Achterdrager Contructeur VeloOrangeHet VO Constructeur achterdrager voorziet in de behoefte aan een elegante, kleine en stevige achterdrager voor diegenen onder ons die geen zware tourdrager nodig hebben. Het kan een set kleine fietstassen dragen voor een meerdaagse trip, dienen als platform voor een zadeltas, of een bagagetas. Alle VO bagagedragers zijn gemaakt van gepolijst roestvrij stalen buizen, zodat ze nooit roesten of afschilferen, en zelfs na jaren van gebruik opnieuw tot een spiegelglans kunnen worden gepolijst. Het rek kan op twee manieren worden gemonteerd. Rechtstreeks aan het achterspatbord met behulp van de schroefdraadogen aan de onderkant van het rek, of met behulp van een veerpoot (niet meegeleverd, maar verkrijgbaar in normale en XL-formaat) aan de brug van de staande achtervork. Het platform van de bagagedrager is 10,5 x 26 cm. De afstand tussen de kruisstukken van het platform is 148mm. Vanaf het midden van het onderste gat is het rek ongeveer 36cm hoog. De bevestigingsgaten zijn op vier plaatsen geboord, zodat het rek op de meeste fietsen met 700c, 650b of 26" wielen past. Maximale gewichtscapaciteit 6,8 kg.Meer info & bestellen
Rindow Universele Aluminium M5 Mount - ZilverOp je voorspatbord, een lichte lamp, maar hoe bevestig je die. Nou, hier is de oplossing. Een CNC gefreesd kleinood die een stabiele montagemogelijkheid genereert. Fraai!Meer info & bestellen
Flat Pack RackHet Velo Orange Flat Pack Rack is ontworpen om supersterk en aanpasbaar te zijn, zodat het netjes gemonteerd kan worden op bijna elke fiets met bagagedragersteunen op de vorkbladen. De verstelbaarheid wordt bereikt door gebruik te maken van verschuifbare stangen en oogbouten om de positie en het niveau van de bagagedrager in te stellen. Met zoveel voorvorken die vol zitten met oogjes en gaten voor low-riders en 3-pack bevestigingen, kun je kiezen waar je de bagagedrager wil monteren. Het platform staat bekend als een "demi-porteur". Zijn grootte ligt ergens tussen een volledige Porteur en een traditionele Randonneur voordrager. Het belangrijkste voordeel van de demi-porteur stijl is een betere stabilisatie voor grote Randonneur stuurtassen en ook een betere ondersteuning voor manden en grote tassen. De staanders zijn verwijderbaar en kunnen worden verwisseld tussen een demi-porteur voor een Randonneur-stuurtas en een lus voor een mand of andere bagage. Wanneer gedemonteerd, kan het bijna volledig plat worden opgevouwen - wat erg handig is voor reizen waar ruimte schaars is. Het Flat Pack Rack wordt aan de vorkkroon bevestigd met een klein hulpstuk dat we een Foot noemen. Deze stevige bevestiging zit plat tegen de vorkkroon en is ook gemonteerd op een oogboutachtige ontvanger, zodat hij naar boven of beneden kan schuiven en in of uit kan schuiven, afhankelijk van de benodigde ruimte. Het onderste deel van de achtervork is zo gebogen dat hij vlak op de zijkant van de vorkbladen kan worden gemonteerd. Bovendien is de voorkant van de bagagedrager voorzien van een bevestigingspunt voor een lamp. De kit bevat alle hardware die je nodig hebt om de drager op de meeste fietsen te monteren: Vier aluminium stangen - gebruik er twee voor een gewichtscapaciteit van 5.5 kg of gebruik ze alle vier voor een gewichtscapaciteit van maximaal 7.5kg. Vijf oogbouten Decaleur ontvanger Terugloopblokkering Voet met M6 bout, sluitring en borgmoer Schroeven voor vorkmontage Details: Platform grootte: 27.5cm x 20.3cm Gewicht (inclusief alle hardware): 708g Materiaal: Roestvrij stalen platform, terugloopblokkering, en bevestigingsmateriaal. Aluminium legering stutten en oogbouten. Meer info & bestellen
TRP RRL-SRDe RRL SR is een klassiek ogende remhandel. De RRL SR overstijgt de tijd door een race kwaliteit hendel aan te bieden zonder een geïntegreerde shifter. De klassieke styling, kenmerkend voor helden uit het verleden, maken dit een stijlvolle remgreep voor single speed , vaste versnellingen of custom toepassingen. De ergonomisch gevormde hendel is geboord om de eshetiek te verhogen en het gewicht te verlagen. De kappen zijn vlak en getextureerd voor een betere grip. Een ingebouwd snelspansysteem met drukknop zorgt voor speling in de kabel voor snelle wielverwijdering of extra ruimte voor de band als de omstandigheden modderig worden. Meer info & bestellen
GrandBois centerpull kabelhangerStijlvolle kabelhanger om de fijne centerpull remmen optimaal de balanceren. Per paar. Meer info & bestellen
SUNXCD hogeflens naaf voorMeer info & bestellen
SUNXCD hogeflens naaf achterFraaie naaf met de roots in 1950 gezien de hoge flenzen. Shimano compatible en voor 8-10 tandwieltjes achterop. 130mm inbouw.Meer info & bestellen
SUNXCD voorderailleur SXFD34Derailleur voor aanlasnok,. 9-10 speed 16tandjes capaciteit. Downpull. 95 gramMeer info & bestellen
SUNXCD 3 boutjes SUNXCD 3 boutjes voor binnenbladbevestiging. Met spacers en washers...Meer info & bestellen
SUNXCD binnenbladBinnenblad met een BCD van 74mmMeer info & bestellen
SUNXCD buitenbladDus voor de aansluiting op je SUNXCD crankset, met de mogelijkheid voor een binnenblad... 74mm. Meer info & bestellen