Categoriën
Overzicht
Bella Ciao CS2AStuur van Bella Ciao CS2A voor commuter. Platter dan de CS1a. Diameter 22.2mm Ø, 2cm rise, aluminium en 49.5cm tussen het uiteinden. 265gr ±. Klemdiameter 25.4Meer info & bestellen
Bella Ciao CS6a MoustacheMoustache stuur van Bella Ciao, zonder drop, dus helemaal vlak. Mooi op porteurs. breedte 48.5cm rise 0mm gewicht 303 gram Klemdiameter 25.4Meer info & bestellen
Bella Ciao SuperbaSamen met een inspirerende jongedame en een toonaangevende fabrikant van fietsonderdelen hebben we een bijna eeuwenoud probleem aangepakt. Achterdragers die esthetisch geen concessies doen aan de functionaliteit, bestaan die echt? Nu wel. Ontworpen door het creatieve brein achter het Lovely Bicycle! blog en geproduceerd door Tubus Carrier Systems in Duitsland. Mets gepaste trots presenteren wij de Bella Ciao "Superba"achterdrager! De auteur van Lovely Bicycle! beschrijft waar ze haar inspiratie vandaan haalde: "Nadat ik hopeloos verliefd was geworden op mijn Bella Ciao fiets, was het echt geen optie om de sierlijke lijnen van de fiets te laten verstoren door een lompe achterdrager. Ik zag een minimalistische en lichtgewicht voor me, die toch ook deed denken aan de ronde lijnen van achterdragers zoals je die vroeger vond op oude Europese fietsen. Na het maken van verschillende prototypes zag de Superba drager het licht. Een functioneel en klassiek ontwerp dat het strakke lijnenspel van de Bella Ciao completeert. " En klassiek en functioneel is hij zeker ! Minimalistisch, licht van gewicht en met een maximale belasting van 25 kg. Content with the result of our collaboration Lovely Bicycle! suggested the name “Superba”. The BELLA CIAO rear rack “Superba” is exclusively produced by Tubus in Germany. Made of stainless steel, with a weight of 450 grams and a certified payload of 25 kg. Surface: glass bead blasted (silky gloss). Certified according to DIN EN 14872. Suitable for all BELLA CIAO bicycle models in all sizes.Meer info & bestellen
Wald 157 Giant DeliveryDe bezorgmand van Wald, de nr. 157 is een van de meeste bekende mandjes van Wald. Het modelletje gaat al wat jaren mee. Goed en stevig te monteren maakt em populair bij bezorgers en koeriers. De facts: • B 53cm | L 38cm | D 23cm • Basket tapers to 46x31cm at base • sturbevestiging voor 22.2-31.8mm • flexibele poten van 37-58.5cm • Bevestiging voor of vork of as. • Zwart gepoedercoat of ziver verzinkt. • Complete mand is 3.5kgMeer info & bestellen
Wald 1392Iets groter dan de 1372. Nog even handig. • W45cm x L32.5cm x H15cm • tapers to 40 x 26.5cm at base • 22.2-25.4mm clamps • 1 3/4" clearance for shift/brake cables • extendable legs from 35-55cm • mount to either axle or fork eyelets • 1.8kg Meer info & bestellen
Wald 1372De Wald 1372 is een middenmaat mand, eenvoudig en licht. En een eitje om te installeren. Superhandig om wat boodschappen te transporteren zonder dat je gelijk geen fietsenstalling meer inkomt. Past ook wel tussen racebochten.Meer info & bestellen
Crane Mini Suzu BellKlassieke bel. Met helder geluid. In 2 uitvoeringen, met een gegoten houder (die cast mount) of een stalen klemband. Dome Ø: 45mm Mount Ø: 22.2mm & 25.4mm Weight: 80g Made in JapanMeer info & bestellen
Silca Sicuro Volgens TwoTone, en die hebben er verstand van. http://news.twotoneams.nl/168862-de-sicuro-titanium-bidon-houder-van-silca De SICURO Titanium borduurt verder op SILCA’s klassieke Ti bidonhouder met hun kenmerkende oog voor detail. Elke houder komt handgemaakt uit het hoofdkantoor van SILCA in Indianapolis. Ook het productieproces is verbeterd met een ultra moderne laser lasser. Hiermee zijn ze de eerste in de industrie. De houders bestaan uit lichtste in zijn soort titanium buizen van kwaliteit die gebruikelijke is in de ruimtevaart. De unieke ovale oogjes bieden fietsers de mogelijkheid om de bidonhouder op verschillende manieren te monteren zodat ze op elk frame passen. De SICURO Ti bidonhouders zijn onderdeel van de zogenaamde Ultimate productlijn en vallen onder de Shield garantie. Dit betekent dat SICLA garandeert dat de producten meer dan 25 mee gaan. Ze vertrouwen erop dat het gebruikte titanium met precisie laswerk alles zullen doorstaan. Nadat het buigen en lassen klaar is poetst SILCA de houders met de hand op, voorziet ze van het logo voordat ze ingepakt en verscheept worden. Specificaties Naadloze 3-2.5 titanium buizen Uitgebreide afstel montage Low-profile 6-4 titanium bevestigings bouten 29 gram zonder boutenMeer info & bestellen
Crane Riten Bel- Iets groter dan de Suzu bell ( 55mm) - luide galm in 'heavy traffic', dus goed hoorbaar - Brass bel - Metalen klepel - Fits both 26.0 and 25.4 diameter handlebars - 117 gramMeer info & bestellen
Crane Mini Karen Material: Brass Color: Brushed Copper Dome Ø: 45mm Mount Ø: 22.2mm & 25.4mm Weight: 72g Made in JapanMeer info & bestellen
Crane Suzu Material: Brass Color: Brushed Copper Dome Ø: 55mm Mount Ø: 22.2mm & 25.4mm Weight: 85g Made in JapanMeer info & bestellen
Silca T-Ratchet Een ratelsetje is een superprettig hulpmiddel bij het fixen van je fiets. Met name als sommige boutjes lastig te bereiken zijn. De Silca T-Ratchet kun je gebruiken als T-greep of als schroevendraaier. Met magneetjes in de houder, dus je bitje valt er niet uit. Vet handig. En je krijgt zoveel bitjes bijgeleverd dat je zelfs niets anders meer nodig hebt onderweg dan een bandenlichter en een reepje. Multitool, ratel met magneet uitbreidbaar voor de snelle ombouw in een T-tool en 1/4" verlenger. Binnenzeskantsleutel: 2, 2,5, 3, 4, 5 en 6 mm; kruiskop schroevendraaier: 2 mm; Torx: T10, T20 en T25, 1/4"Meer info & bestellen