Categoriën
Overzicht
StuurdopGoede fietsen verdienen goede stuurdopjes! Deze stuurkappen hebben een gepolijste aluminium kap. Ze expanderen wanneer je ze monteert, dat gaat eenvoudig,en zijn makkerlijk te verwijderen. Verkrijgbaar in zilver, bruin en zwart. Verkocht per paar. Alleen geschikt voor 23.8 sturen.Meer info & bestellen
Growtac Equal BrakesDeze Equal Disc Brakes van Growtac bieden een uitstekende modulatie en kracht met een compact en lichtgewicht ontwerp - perfect voor je gravel-, toer- of all-roadfiets. Tijdens het testen hebben we gemerkt dat de modulatie voorspelbaar is, de stijfheid van de remklauw en het systeem vertrouwenwekkend zijn en dat de hendel natuurlijk en comfortabel aanvoelt - dit biedt superieure prestaties vergeleken met de meeste andere mechanische schijfremmen op de markt. Equal remmen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Japan. Kabeltrek: Weg, korte trekkracht Gewicht per remklauw: 138 g Bediening remblokjes: Enkele zuiger Kabels en behuizing van Japanse makelij inbegrepen! Wat zit er in de doos? 2x Growtac Equal Post Mount Remklauwen 2x remkabels voor de weg 2x mtb remkabels 2x compressieloze behuizing (stijf) 2x niet-compressieloze behuizing (flexy) Stelletje einddoppen voor de behuizing Bevestigingsmateriaal voor de achterrem Voor vervangende remblokken kun je Shimano K04, K03 en K05S-RX remblokken gebruiken. Je moet wel de Growtac-remblokmontagebout behouden, want die is uniek voor de Growtac-remklauwen. Meer info & bestellen
Utility RackHet Utility Rack is ontworpen om naadloos aan te sluiten op onze Riser en Flat Utility Bars (apart verkrijgbaar) en is perfect voor een grote verscheidenheid aan tassen en vracht. Bevestig gewoon uw rugzak, mand, kartonnen doos, 12-pack of wat dan ook en ga aan de slag! Het Utility Rack kan met 4 punten in twee richtingen aan uw Utility Bar worden bevestigd: Hoog en ondiep: Zeer geschikt voor rechtopstaande, kortere tassen zoals een rugzak of een volgeladen Biggish Bag, deze oriëntatie biedt meer verticale verstelmogelijkheden, handig voor mensen die een hogere of lagere oriëntatie dan normaal nodig hebben voor hun voorbagage. 20 cm x 28,5 cm breed. Laag en lang: De betere optie voor mensen die tassen of manden willen ondersteunen die een breder basisplatform nodig hebben. Deze oriëntatie maakt gebruik van de grootste van de bruikbare platforms van het rek en geeft de structuur een lager profiel, waardoor je bagage beter bereikbaar is vanaf het zadel. 15 cm x 28,5 cm breed. Het rek heeft oogjes in beide richtingen voor lichte montage en kan tot 15lbs dragen als het op alle 4 de punten op een Utility Bar is gemonteerd. Verkrijgbaar in twee afwerkingen, zilver en zwart. Gewicht: 546g. Meer info & bestellen
Bon Jon Pass - 700C x 35De Bon Jon Pass van René Herse Cycles, voorheen bekend als Compass Cycles, klinkt als een lekker veelzijdige band. Met zijn maat van 700C x 35 mm is hij perfect voor fietsen met wat extra ruimte, precies tussen de Stampede Pass en Barlow Pass in. Deze band lijkt gemaakt te zijn voor een specifieke fietservaring, vooral op redelijk gladde grindwegen met matige hellingen, zoals die op het Olympisch Schiereiland te vinden zijn. Een opvallend kenmerk lijkt zijn prestaties op het asfalt te zijn. De bredere breedte en lagere druk vertalen zich naar betere bochten en soepeler rijgedrag, vooral op oppervlakken zoals zogenaamde 'chipseal'. De compatibiliteit van de band met tubeless opstellingen voegt toe aan zijn aantrekkingskracht, waardoor fietsers opties hebben om lekke banden te verminderen en over het algemeen de prestaties te verbeteren. Het is interessant om op te merken dat het merk zich heeft omgedoopt van Compass Cycles naar René Herse Cycles, hoewel het lijkt alsof er nog steeds wat overlap is in terminologie op de website en product branding. Deze consolidatie kan de merkidentiteit in de toekomst stroomlijnen. Al met al klinkt de Bon Jon Pass als een solide keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een band die prestaties op verschillende oppervlakken en terreintypes in evenwicht houdt.Meer info & bestellen
SpeedhubRohloff SPEEDHUB 500/14 CC DB Meer info & bestellen
Olier (smeernippel)Deze Cable oliërs zijn ontworpen om te worden gemonteerd op zowel versnellings- als remkabels om onderhoud supersnel en eenvoudig te maken. Regelmatig reinigen en smeren verbetert de werking van je versnellingen en remmen en verlengt de levensduur van je kabels aanzienlijk. Door de O-ring uit de groef en langs de buitenkabel te bewegen, kunnen je binnenkabels gemakkelijk worden gereinigd en gesmeerd met een spuitbus met smeermiddel zoals WD40 of GT85. Door de O-ring terug op de oliër te rollen, wordt het smeergat afgesloten. 2,2 mm gat voor 2 mm slangen. Zeer licht met 1 gram per stuk.Meer info & bestellen
Nitto CAMPEE FrontIn de dynamische wereld van het fietsen, waar elke pedaalslag een verhaal vertelt en elk weggetje een avontuur in zich draagt, introduceert deze voordrager een nieuw hoofdstuk in de saga van het reizen op twee wielen. Als een ware alchemist die de gravelige paden omtovert tot gouden routes van genot, biedt deze bagagedrager een podium voor de reiziger om te gedijen in zijn omzwervingen. Met zijn stevige constructie en robuuste ontwerp is deze bagagedrager klaar om de uitdagingen van elke reis aan te gaan, of het nu gaat om het trotseren van de ruige gravelwegen van het achterland of het verkennen van de geplaveide straten van een schilderachtig dorpje. Het biedt niet alleen een plek om je bagage te dragen, maar ook een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid dat onmisbaar is voor de moderne reiziger. ●Holstaal ●Maximale belasting: 16 kg ●Voor 700c ●Montagegat lamphouder: M5 ●Beugel voor cantilever-remvoet inbegrepen ●Bevestigingsschroeven inbegrepen ●L295 x B240 x H490mm ●Bovenplaat: L200 x B95mm ●1,185kg Meer info & bestellen
Gravelking Slick 48-584Voor diegenen die op hun tweewieler de grenzen willen verleggen en zich willen wagen op paden die iets te wild zijn voor een standaard wegband, zijn de GravelKings in het leven geroepen. De GravelKing SK is precies wat je verwacht van een band geschikt voor gravel. Er is geen vastomlijnd terrein waarvoor hij bedoeld is. Hij is ontworpen om uit te blinken op elk soort ondergrond en om te imponeren, zelfs wanneer de eisen zo divers zijn als de gravel-scene zelf. De compact geplaatste noppen op het loopvlak zorgen voor een uitstekende grip met een minimale rolweerstand. De lange noppen op de schouders bieden de broodnodige grip wanneer je snel bochten neemt op grindpaden en asfalt. Een uitgebalanceerde rubbersamenstelling voor duurzaamheid en grip, een anti-lek karkas voor bescherming tegen lekrijden en een speciale karkasconstructie maken de banden uit de GravelKing-serie perfect geschikt voor elk avontuur. En laten we eens kijken naar de technologieën die deze banden bevatten: TLC (Tubeless Compatible): Hiermee kun je de banden ook zonder binnenbanden gebruiken, gewoon met afdichtingsmelk. Anti-Flat (Anti-Flat Casing): Dit versterkt de hele band om de weerstand tegen lekrijden te vergroten. ZSG Natural (Zero Slip Grip Natural Compound): Dit rubbermengsel biedt een extreem lage rolweerstand en een lange levensduur. AX-Alpha (Advanced Extra Alpha Cord): Dunne draden worden strak in het karkas geweven, waardoor de band bestand is tegen snijwonden zonder het gewicht en de flexibiliteit te beïnvloeden. Gemaakt in Japan - dit is wat deze banden en meer dan 90% van het andere Panaracer bandenassortiment kenmerkt. Dit staat garant voor een superieure productiekwaliteit door gebruik te maken van de meest geavanceerde materialen. Let op: De gewichten die door Panaracer worden verstrekt zijn gemiddelde waarden en kunnen variëren als gevolg van productieomstandigheden.Meer info & bestellen
Rival 30De sterke maar lichte Rival 30 is de perfecte allround schijfvelg voor mountainbiken. Een breed scala aan bandbreedtes past op deze nieuwe velg. De Rival 30 is ook ideaal voor trekkingfietsen met bredere banden. SHAPE double wall JOINT pin TIRE USE tubeless ready HOOK TYPE crotchet BRAKE TYPE disc brake SIZE (MM) 584/ WEIGHT (GR)(SE +10G) 660/705 ERD (MM)(SE,DE +1MM) 558/597 CHEMICAL TREATMENT anodised COLOR black SPOKE HOLES 32 VALVE HOLE Ø (MM) 6,5 TIRE WIDTH (MM) 42-64Meer info & bestellen
SnelsluiterQuick release, maar iets minder quick want je hebt een imbus nodig. Zit dan als een huis. Prettig. Meer info & bestellen
Spurcycle BLK+BLKEen bel met het geluid van engelenzang. Maar zo zwart als Beëlzebub zelf. Voorzie nu je fietsstuur van een stukje design zodat je weer weet wie smaak heeft... Materials: stainless steel with brass alloy Dome and aluminum Hammer Finish: Raw or Black DLC Dome size: ⌀30mm x 20.5mm Weight: 45 Origin: Made in USA, Guaranteed for Life Install: 22.2-31.8mm (2.5mm hex tool not included.) Meer info & bestellen
IRD Vortex Sub-Compact Crankset 46/30tSubcompacte crank, ideaal voor gravel en toeren. - Gesmede aluminium armen - Aluminium kettingbladen, 94BCD - Versnelling: 46 / 30t - Past op 10 en 11-speed kettingen - 24mm CrMo as - Past op 68 of 73mm Engels trapashuis (met behulp van spacers) - 170mm of 175mm armlengte - BB NIET INBEGREPEN - Q-Factor: 158mmMeer info & bestellen