Categoriën

Utility Rack

Het Utility Rack is ontworpen om naadloos aan te sluiten op onze Riser en Flat Utility Bars (apart verkrijgbaar) en is perfect voor een grote verscheidenheid aan tassen en vracht. Bevestig gewoon uw rugzak, mand, kartonnen doos, 12-pack of wat dan ook en ga aan de slag!

Het Utility Rack kan met 4 punten in twee richtingen aan uw Utility Bar worden bevestigd:

Hoog en ondiep: Zeer geschikt voor rechtopstaande, kortere tassen zoals een rugzak of een volgeladen Biggish Bag, deze oriëntatie biedt meer verticale verstelmogelijkheden, handig voor mensen die een hogere of lagere oriëntatie dan normaal nodig hebben voor hun voorbagage. 20 cm x 28,5 cm breed.

Laag en lang: De betere optie voor mensen die tassen of manden willen ondersteunen die een breder basisplatform nodig hebben. Deze oriëntatie maakt gebruik van de grootste van de bruikbare platforms van het rek en geeft de structuur een lager profiel, waardoor je bagage beter bereikbaar is vanaf het zadel. 15 cm x 28,5 cm breed.

Het rek heeft oogjes in beide richtingen voor lichte montage en kan tot 15lbs dragen als het op alle 4 de punten op een Utility Bar is gemonteerd.

Verkrijgbaar in twee afwerkingen, zilver en zwart. Gewicht: 546g.
Varianten