Categoriën

Pizza Rack

Met de Pizza Rack wordt breed en onhandig dragen een fluitje van een cent. Hij is perfect voor woon-werkverkeer of bikepacking en houdt je spullen binnen handbereik. Geweldig voor een mand, Caradice-tas, Porteur-tas of gewoon een stel bungees.

Met een Heavy Duty versie van de Elkhorn staanders en een 15 bij 33cm dek kan het Pizza Rack comfortabel tot 15 kg aan spullen dragen. Het stevige middendek biedt meer bevestigingspunten dan je ooit nodig zou kunnen hebben, houdt je spullen uit je band en dient ook als spatbord!

Het Pizza Rack wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het rek met oogjes aan de voorkant van je fiets te bevestigen. Als je geen oogjes hebt, zijn de Old Man Mountain bagagedragers de meest veelzijdige bagagedragers die er zijn. Onze Fit Kits zijn geschikt voor montage op verende voorvorken, full-suspension mountainbikes, gravel bikes, racefietsen, fat bikes en zelfs tri-bikes als dat is wat je leuk vindt.

Getest en vertrouwd in de meest extreme omgevingen op aarde (we proberen NASA nog steeds zover te krijgen dat ze ermee naar de maan gaan). Onze bagagedragers hebben rijders geholpen IJsland te doorkruisen in bittere, koude winters, de uitrusting van ontelbare GDMBR-rijders gedragen en de wereld rondgevlogen. De enige vraag die overblijft is waar het met jou naartoe gaat.
Per stuk: € 197,47