Categoriën

MKS Sylvan Road Next

De Sylvan Road is gebouwd rond een compacte pedaalbody en heeft een eenzijdige kooiplaat uit één stuk die gebogen is rond de eindkap van het pedaal, waardoor er meer ruimte is in de bochten dan bij de Sylvan touring, terwijl de as wordt beschermd. Het tandprofiel van de kooiplaat is in wezen vlak, dus we raden toeclips en riempjes aan bij dit pedaal.

De Sylvan Road Next is de eerste grote upgrade van onze populaire Sylvan Road.

De Sylvan Next is ons nieuwe premium niveau van pedalen dat de traditionele styling van de Sylvan behoudt, maar het gewicht van het pedaal met 24 gram vermindert.

Sylvan NEXT pedalen gebruiken onze Triple Sealed Cartridge Lagers - die een opmerkelijk soepele en onderhoudsvrije rotatie bieden bij een lichter gewicht dan cup en conus lagers. De lage weerstand verbetert de trapefficiëntie, waardoor de NEXT-serie ideaal is voor lange afstanden.

Sylvan NEXT pedalen gebruiken schroeven om de plaat aan het pedaalhuis te bevestigen, waardoor ze vervangbaar of aanpasbaar zijn.

Om de verbeterde prestaties te evenaren hebben we de afwerking van de Sylvan NEXT pedalen verbeterd. De Sylvan NEXT is verkrijgbaar in hoogglans verchroomde spiegelafwerking op de as en het pedaalhuis, of verchroomde as met zwart pedaalhuis. De hoogglans verchroomde spindel heeft extreem sterke anticorrosieve eigenschappen, waardoor hij beter bestand is tegen zout en water.


Demonteer de afgedichte cartridge lagers niet. Deze zijn vooraf afgesteld en onderhoudsvrij.

Injecteer geen smeermiddel in cartridge afgedichte lagers. Smeervloeistof stimuleert vetlekkage en verkort de levensduur van het lager.

※De stofdichtingskap fungeert ook als lagerafsteller. Als u de dop losdraait, kan dat speling en voortijdige slijtage veroorzaken.

Varianten