Categoriën

Gravelking Slick 48-584

Voor diegenen die op hun tweewieler de grenzen willen verleggen en zich willen wagen op paden die iets te wild zijn voor een standaard wegband, zijn de GravelKings in het leven geroepen.

De GravelKing SK is precies wat je verwacht van een band geschikt voor gravel. Er is geen vastomlijnd terrein waarvoor hij bedoeld is. Hij is ontworpen om uit te blinken op elk soort ondergrond en om te imponeren, zelfs wanneer de eisen zo divers zijn als de gravel-scene zelf. De compact geplaatste noppen op het loopvlak zorgen voor een uitstekende grip met een minimale rolweerstand. De lange noppen op de schouders bieden de broodnodige grip wanneer je snel bochten neemt op grindpaden en asfalt.

Een uitgebalanceerde rubbersamenstelling voor duurzaamheid en grip, een anti-lek karkas voor bescherming tegen lekrijden en een speciale karkasconstructie maken de banden uit de GravelKing-serie perfect geschikt voor elk avontuur.

En laten we eens kijken naar de technologieën die deze banden bevatten:

TLC (Tubeless Compatible): Hiermee kun je de banden ook zonder binnenbanden gebruiken, gewoon met afdichtingsmelk.
Anti-Flat (Anti-Flat Casing): Dit versterkt de hele band om de weerstand tegen lekrijden te vergroten.
ZSG Natural (Zero Slip Grip Natural Compound): Dit rubbermengsel biedt een extreem lage rolweerstand en een lange levensduur.
AX-Alpha (Advanced Extra Alpha Cord): Dunne draden worden strak in het karkas geweven, waardoor de band bestand is tegen snijwonden zonder het gewicht en de flexibiliteit te beïnvloeden.
Gemaakt in Japan - dit is wat deze banden en meer dan 90% van het andere Panaracer bandenassortiment kenmerkt. Dit staat garant voor een superieure productiekwaliteit door gebruik te maken van de meest geavanceerde materialen.

Let op: De gewichten die door Panaracer worden verstrekt zijn gemiddelde waarden en kunnen variëren als gevolg van productieomstandigheden.
Varianten