Categoriën

Flat Pack Rack

Het Velo Orange Flat Pack Rack is ontworpen om supersterk en aanpasbaar te zijn, zodat het netjes gemonteerd kan worden op bijna elke fiets met bagagedragersteunen op de vorkbladen.

De verstelbaarheid wordt bereikt door gebruik te maken van verschuifbare stangen en oogbouten om de positie en het niveau van de bagagedrager in te stellen. Met zoveel voorvorken die vol zitten met oogjes en gaten voor low-riders en 3-pack bevestigingen, kun je kiezen waar je de bagagedrager wil monteren.

Het platform staat bekend als een "demi-porteur". Zijn grootte ligt ergens tussen een volledige Porteur en een traditionele Randonneur voordrager. Het belangrijkste voordeel van de demi-porteur stijl is een betere stabilisatie voor grote Randonneur stuurtassen en ook een betere ondersteuning voor manden en grote tassen.

De staanders zijn verwijderbaar en kunnen worden verwisseld tussen een demi-porteur voor een Randonneur-stuurtas en een lus voor een mand of andere bagage.

Wanneer gedemonteerd, kan het bijna volledig plat worden opgevouwen - wat erg handig is voor reizen waar ruimte schaars is.

Het Flat Pack Rack wordt aan de vorkkroon bevestigd met een klein hulpstuk dat we een Foot noemen. Deze stevige bevestiging zit plat tegen de vorkkroon en is ook gemonteerd op een oogboutachtige ontvanger, zodat hij naar boven of beneden kan schuiven en in of uit kan schuiven, afhankelijk van de benodigde ruimte.

Het onderste deel van de achtervork is zo gebogen dat hij vlak op de zijkant van de vorkbladen kan worden gemonteerd.

Bovendien is de voorkant van de bagagedrager voorzien van een bevestigingspunt voor een lamp.

De kit bevat alle hardware die je nodig hebt om de drager op de meeste fietsen te monteren:

Vier aluminium stangen - gebruik er twee voor een gewichtscapaciteit van 5.5 kg of gebruik ze alle vier voor een gewichtscapaciteit van maximaal 7.5kg.
Vijf oogbouten
Decaleur ontvanger
Terugloopblokkering
Voet met M6 bout, sluitring en borgmoer
Schroeven voor vorkmontage
Details:

Platform grootte: 27.5cm x 20.3cm
Gewicht (inclusief alle hardware): 708g
Materiaal: Roestvrij stalen platform, terugloopblokkering, en bevestigingsmateriaal. Aluminium legering stutten en oogbouten.
Varianten